4
Kiedy plik do pobrania jest zarejestrowany jako taki?
Podczas przeglądania obrazów w obrazach google, można przypadkowo kliknąć „zapisz obraz jako” lub „wyświetl obraz” (co czasami powoduje również pobranie). Spowoduje to otwarcie okna z pytaniem, czy chcesz pobrać wspomniany plik. Jeśli jednak anulujesz, zanim cokolwiek zostanie zapisane, czy nadal będzie to postrzegane jako pobieranie ze strony „serwera”? Ponieważ nie …