1
Nadal pokazuje 1 GB zdjęć w użyciu po usunięciu wszystkich
Usunąłem wszystkie pojedyncze zdjęcia z iPhone'a (po utworzeniu kopii zapasowej na komputerze), w tym zarówno rolkę aparatu, jak i strumień zdjęć (potem wyłączyłem strumień zdjęć). Z jakiegoś powodu nadal pokazuje 1 GB „rolki aparatu” w ustawieniach -> ogólne -> użycie -> zdjęcia. Po podłączeniu go do iTunes pokazuje coś dziwnego, …