W domu mam komputer osobisty i komputer osobisty, a każdy z nich konfigurował się do ładowania różnych stron przy starcie, ale ostatnio nasz dział IT zastąpił mój procesor, a kiedy to zrobili, nie dbali o to, aby zapisać wszystko, co ustawiłem przez te wszystkie lata. Więc poszedłem ponownie utworzyć i nie pamiętam, jak mogłem mieć dwa różne ustawienia, a teraz cokolwiek ustawiłem na jednym, kończy się tak samo na drugim? Jakiś pomysł na to, jak mogłem je wcześniej ustawić osobno? Wiem na pewno, że nie „dodałem osoby” ani nie użyłem żadnej innej tożsamości, gdy ją ustawiłem. Wsparcie!