Może to być trudne do wyjaśnienia, ale dam z siebie wszystko.
Mam folder zawierający 10 podfolderów. Chciałem je posortować według działów, więc utworzyłem 2 nowe foldery i przeniosłem 8 oryginalnych podfolderów do jednego z nowych podfolderów, a pozostałe 2 przeniosłem do drugiego „nowego” podfolderu. Wszystkie stare podfoldery są teraz podzielone na 2 nowe podfoldery, ale oryginały pozostają, nawet po ich przeniesieniu. (Są teraz w 2 miejscach, nowych podfolderach i w oryginalnym folderze) Próbuję aby usunąć stare podfoldery, ale mówi, że nie mogę ich usunąć, gdy jestem podłączony do serwera.
Wszelkie przemyślenia na temat tego, dlaczego tak jest? Czy moje pytanie ma w ogóle sens? Mam nadzieję!
Dzięki