Ilekroć naciskam Zdobyć + R , Run dialog box pojawia się, aby polecenia takie jak temp lub %temp% można wpisać. Zrobiłem to, aby usunąć pliki tymczasowe itp.
Kiedy znowu naciskam Zdobyć + R , stare używane polecenia są nadal wyświetlane w polu.
Jak zapobiec powtarzaniu się tej historii?
Disable RUN history nie to, o czym wspomniałeś jako link?
Store and display a list of recently opened programs. Kliknięcie go włącza historię. Jeśli go nie klikniesz, wyłączy historię. Czy potrzebujemy pytania i odpowiedzi dla obu?