Odpowiedzi:
synchronizacja nie zastępuje .
Tak, zsynchronizuje się, ale oznacza to, że scali je razem , więc zakończysz ze starymi i nowymi linkami. Możesz następnie usunąć z listy stare rzeczy, jeśli już ich nie chcesz.
Jeśli zdarzyło Ci się zmodyfikować link od ostatniej synchronizacji rok temu, pierwszeństwo będzie miało nowsze.