W przypadku danego działania na Androidzie chciałbym w pewnym momencie rozpocząć nową aktywność dla użytkownika. Gdy opuszczą pierwsze działanie i dotrą do drugiego, pierwsze działanie jest nieaktualne i chcę je całkowicie usunąć, aby nie można było ponownie uzyskać do niego dostępu za pomocą przycisku Wstecz.
Jak najlepiej to osiągnąć? Jak zabić lub zniszczyć tę aktywność natychmiast po uruchomieniu nowej aktywności przez użytkownika?